Привіт! Мене звати Ігор! Я вчуся в 8 класі! Веду блог і займаюсь спортом!


RSS

Нейтральність нейтральність нейтральність...

І так Всім привіт!
Сьогодні я б хотів розповісти про власне відкриття, мені про нього постійно торочив мій дядьоко (Юрій)  але я ніколи аж так не розумів його слів, я завжди хотів якнайбільше дізнатися від нього.Але я ніколи не сприймав серьозно його слова про нейтральне ставлення до всього.

Я ж завжди відавав себе повністю цілі і швидко втрачав запал який мене вів до мети, і я просто чекаючи від своєї цілі зближення, переставав робити щось для її досягнення. В мене було багато цілей, до деяких з них я дойшов. Але більшість всеж залишилися мріями. І я нерозумів, чому ж так! Я ж відаю себе цілком і повністю! А получаю лише втрачений час і знищені мрії(


Я часто чую і читаю що кожен день нам дається як мінімум 20 можливостей змінити своє життя! А ле мало хто використовує навіть 1. Чому ж так? Я нерозумів але не шукав відповіді. Я нібито й хотів знайти на це питання відповідь, але тільки тепер я зрозумів що я нехотів знати відповіді, вона ж була під носом, я чув її кожен раз як приходив до свого дядька...

Зараз ж я думаю що зможу змінити своє життя! Просто не потрібно чекати  чогось у відповідь. І всесвіт зрозуміє що вам нічого не треба і дасть ще більше! Я  памятаю як я хотів допомогти одному хлопцю( йому десь 14 зараз) він просто був дрищем і з нього тупо всі знущалися, але ж він "нібито" і хотів стати кращим і "підкачатись" , але він хотів получити красиве тіло  при мінімальних зусиллях. Але "сухий" прес, бицуху на 50 і тд, неможна получити за 20 хвилин в день! Потрібно іти до своєї мети і неважливо що буде потрібно віддати під час шляху до неї! Так я получив своє тіло, може я і не самий крутий і тд на свій вік, але я достиг цього сам! Мені ніхто не допомагав. Я йшов сам до своєї мети. І я б хотів щоб мені допомогли, дали пораду що як краще, але мене ніхто не питав і не давав допомогу.

Я ж сам зголосився йому допомогти. Він ж ніби казав :Так я хочу! Але він нічого не хотів віддати, я знав  що якщо він нічого не втратить то скоро здується. І я сказав йому :Так якщо ти хочеш получити нормальне тіло. і могти постояти за себе то я пропоную тобі послуги тренера.Оплата 100 грн в місяць і гарантую що за 4 місяці  ти себе не впізнаєш! А якщо за 4 місяці ти не получиш бажаного то гроші віддаю. Але ти мусиш мене в всьому слухати і тоді результат буде швидким.

Але зараз лінь керує людьми, і вони в цьому невині, але всеж. Навіщо говорити що я хочу, якщо ти ніфіга не хочеш тільки слова на вітер кидати вмієш. Я зрозумів що він дійсно цього нехоче незразу, я дійсно хотів йому допомогти і через те десь 4 рази його просив щоб він вже зрозумів що нічого само не прийде, і тільки стараня повертаються результатом.

Саме через це багато досвідчених майстрів і вчителів нехочуть безплатно розглядати ваші проблеми, і це незавжди через те що вони хочуть на вас заробити, це все через те що якщо вам дати щось безплатно то ви не будете думати що це правильно, ви будете думати що це якась персональна думка.

Щож повернемося до теми нейтральність. Не потрібно тупо зациклюватися на чомусь одному адже коли ми зациклюємося то чекаємо чогось у відповідь, а плоди ваших старань не завжди скоро появляються. Тому потрібно ставити високу ціль! Іти до неї! Але не зациклюватися на ній! Життя воно ж перемінчиве, незнати що ви будете думати про цю саму ціль через 5 років.

Знаєте як вирішують свої проблеми монахи? Вони задають собі питання: чи буде це важливо через 5 років? І я тоже спробував попрактикувати цей спосіб. І дійсно це допомагає швидко вибирати і визначати що важливіше, без разниці вибираєш ти дівчину чи що їстимеш в вечері.

Адже якщо ми в вечері зїмо скажемо жарену картоплю, то через 5 років ми можемо поплатитися ожирінням, і це всього навсього 1 рішення, кожне наше рішення важливе, і неважливо чи вона важливе зараз, якщо через жарену картоплю вечері ми можемо через 5 років получити ожиріння то що вже говорити про інші наші рішення, які можуть до набагато більш плачебних наслідків призвести.

Тому як казав Бодо Шефер: книги, економія, фрукти і хороше сприйннятя світу!
Від себе добавлю: не зациклюйтесь на чомусь одному! Адже плоди старань не завжди швидко приходять, а ціль може бути дійсно важливою, для вас у майбутньому!


4 коментарі:

Unknown сказав...

Чудова публікація, мені сподобалося!))

Юрий сказав...

Молодець Ігор!

Unknown сказав...

Дякую! Юра міняй вже імя на справжнє)

Unknown сказав...

Дякую! Юрій саме ти мене підвів до такого висновку! Хоча я довго і не розумів всієї важливості твоїх слів.

Дописати коментар

Яндекс.Метрика