Привіт! Мене звати Ігор! Я вчуся в 8 класі! Веду блог і займаюсь спортом!


RSS

Мрії мрії мрії...

Хах Сьогодні ми поговоримо про мою мрію :)

Зараз у мене їх кілька, поговоримо про мрію: стати мільонером :)
Щож ніякої мети не можна достигнути без плану :) Його я складаю, ще повністю його не склав, але як можна все передбачити, пишу початкові кроки які я маю проходити щоб зменшити відстань між мною зараз і мною мільонером :)




Найбільшим моїм знаням що допоможе мені дійти до цілі, до мого першого мільону є лекції Бодо Шефера, це дуже велика людини, мільонер, а також бізнес тренер відомий на весь світ! Завдяки його лекціям, статям, книгам я дізнався дуже багато!

Хах Скільки вам потрібно грошей в місяць щоб жити в шоколаді? Так вот помножте суму на 150 і поставленою в банк під 8% річних вона буде давати ту суму що вам потрібна в місяць! :)

Вот візьмемо вам потрібно на місяць 5 тисяч гривень :) Тоді якщо її помножити на 150 то вийде: 750 000 грн. Якщо поставити їх в банк під 8% в рік то кожен місяць ви можете знімати 5 тисяч і рахунок не зменшуватиметься!

Також важливою інформацією є для мене аудіо-книга Бодо Шифера-12 законів переможців!
В ній описуються найважливіші закони переможців,  це дуже дорога інформація яку дуже просто дістати! Я ще не з всіма публікаціями Бодо ознайомився але найближчим часом збираюся :)

Роберт Кіосакі теж є дуже продвинутою людиною яка досягнула великих вершин!Він розповідає про те як стати мільонером! І вкладає весь план в 60 хвилин!І основною ідеєю яку я виявив в його публікації це те що якщо ви не можете чогось купити то ваша компанія зможе це купити, суть в тому що потрібно бути роботодавцем і вкладати гроші в нерухомість.

Я зараз постійно шукаю нову інформацію і пробую її сприйняти на всі 100.

Щож покищо все, буде нова інформація додам до збірки :)



2 коментарі:

Unknown сказав...

Можна отримати ссилки на відео-уроки, які ти так хвалиш?

Unknown сказав...

Звичайно можна :)Я тобі в лс кину :)

Дописати коментар

Яндекс.Метрика