Привіт! Мене звати Ігор! Я вчуся в 8 класі! Веду блог і займаюсь спортом!


RSS

Вода-фізичні властивості.

І так на домашнє завдання  з фізики нам було підготувати повідомлення про фізичні властивості води, і трохи пошукавши і інтернеті я знайшов багато нового і цікавого.




Щож розпочнемо про її роль у нашій сонячній системі. Комети на 50% складаються з води (льоду). Наші науковці постійно шукають планети на яких є вода, тому що життя на любій планеті неможливо без води, але всеж не кожне водне середовище підходить для життя дивіться приклад, акамуляторна батарея містить 25% розчин сірчаної кислоти у воді (незнав що в батарейках є вода, але всеж життя в такій воді мало вірогідне;)

Також фактом є те що місяць бомбардували з Землі щоб дізнатися чи є у цого заглиблинах вода, і її там знайшли в великій кількості

Найвищу густину маэ вода при температуры 4 градуси цельсія, також звязка між молекулами води створюються і руйнуються кожну мілісекунду, і на зміну старому звязку утворюється новий,  також завдяки цим звязкам на поверхні води робиться своєрідний натяг, який по своїй міцності постіпається лише натягу ртуті :)



Щож думаю фактів достатньо! Дякую за читання..

0 коментарі:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика